Skip to main content

EBEEM part B Bootcamp


Deze module bereidt SEH-artsen en derdejaars AIOS SEH effectief voor op het European Board Examination in Emergency Medicine (EBEEM) Part B. De eendaagse cursus biedt inzicht in de examenstructuur, geeft praktische tips voor het scoren van punten en leert gestructureerd antwoorden. De training sluit af met een proefexamen. Deelname verbetert je kans om te slagen aanzienlijk.

EBEEM part B Bootcamp


Deze module stelt de deelnemer in staat goed voorbereid het European Board Examination in Emergency Medicine (EBEEM) Part B af te leggen. Deze ééndaagse cursus geeft kennis over de vorm van het examen, geeft handvatten en tips voor het scoren van punten en leert de deelnemer gestructureerd vragen…

Het programma

Deel 1: voorbereiding – optioneel

De deelnemers krijgen 7-10 dagen vooraf aan de cursus de onderwerpen van het proefexamen toegestuurd. Hier kan naar eigen inzicht op worden gestudeerd. Dit komt overeen met de praktijk van het EBEEM part B examen.

Tevens krijgen de deelnemers een overzicht van een aantal handige structuren waarop verder wordt ingegaan tijdens de cursus.

Duur: naar eigen inzicht

Deel 2: face to face-dag op locatie

Tijdens deze dag wordt in de ochtend de vorm van het examen besproken, komen de verschillende structuren aan bod en worden handvatten gegeven om zoveel mogelijk punten te behalen. De rest van de dag bestaat uit een proefexamen, waarbij zowel fysieke als digitale stations doorlopen worden. De cursus vindt ongeveer 1,5 maand voor het examen plaats.

Duur: 6 uur

Toelatingseisen

Deze cursus is geschikt voor alle SEH-artsen en derdejaars AIOS SEH die voornemens zijn EBEEM Part B af te leggen.

Tijdsbesteding

Voorbereiding: naar eigen inzicht

Training: één fysieke dag van 6 uur.

Accreditatie

Aangevraagd voor 6 punten

Doelgroepen

SEH-artsen en derdejaars AIOS SEH

Kosten

€650,- per deelnemer

Heb je vragen?

  • Voor inhoudelijke vragen: michiel@emplus.nl.
  • Vragen over registratie: info@interactieopleidingen.nl.

Registratie

Je kunt je aanmelden via onderstaande link.

Deelnametarief

€650,-

Data

7 oktober 2024 – inschrijving geopend!

Locatie

QT time, Nieuwegein

EBEEM part B Bootcamp

Deze module stelt de deelnemer in staat goed voorbereid het European Board Examination in Emergency Medicine (EBEEM) Part B af te leggen. Deze ééndaagse cursus geeft kennis over de vorm van het examen, geeft handvatten en tips voor het scoren van punten en leert de deelnemer gestructureerd vragen te beantwoorden. Bovendien krijgt de deelnemer direct de kans het geleerde te oefenen in een proefexamen.

De cursus is geschikt voor alle SEH-artsen en derdejaars AIOS SEH die EBEEM Part B willen gaan afleggen. Door deelname aan deze training verbeter je je kansen om te slagen voor dit examen.